Page 1 of 1

ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem [fixed]

PostPosted: 01 November 2018, 22:35
by Btucker
I followed the directions in the video to integrate ShowXpress to Virtual DJ. However when I get into the "Options" menu, I do not have the option of checking "Virtual DJ" like it shows in the video.
Am I missing something here?

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem

PostPosted: 02 November 2018, 09:27
by support
Please post a screenshot.
We will check that.

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem

PostPosted: 04 November 2018, 00:40
by Btucker
Here's the screenshot.

[image]

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem

PostPosted: 04 November 2018, 12:28
by TimH
I think the problem is that you're running version 8. I may be wrong but I don't believe virtual DJ Integration came about until Version 9

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem

PostPosted: 04 November 2018, 18:15
by support
Yes, you have to use V9.

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem [fixed]

PostPosted: 05 November 2018, 03:16
by Btucker
Does anyone know when V9 is coming out? Or can I get it from some place now?

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem [fixed]

PostPosted: 05 November 2018, 07:12
by TimH
It's already released mate. You can download it here: https://thelightingcontroller.com/viewt ... f=85&t=114

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem [fixed]

PostPosted: 04 December 2018, 18:54
by Btucker
Here's the POI editor in VDJ "chaos" is the name of the scene in Showxpress

[image]

Re: ShowXpress/Virtual DJ Integration Problem [fixed]

PostPosted: 04 December 2018, 23:33
by Bob_be
Try changing the "OS2l" to all lower case "os2l".

Did that fix it?

Bob