Fade default on new scene

create scenes with steps

Re: Fade default on new scene

Postby JohnRichards » 21 December 2018, 11:10

@TimH.
There is a need to have varying fade in times, and to be able to set the fade in time other than the "default" would be a lot quicker than individual scenes.
JohnRichards
 
Posts: 350
Joined: 26 September 2011, 16:42

Re: Fade default on new scene

Postby TimH » 21 December 2018, 11:46

Fade times are not normally set in steps mode though. That's something normally done in Live mode. Unless you're talking about the steps time itself?
TimH
 
Posts: 279
Joined: 03 April 2017, 02:28

Re: Fade default on new scene

Postby JohnRichards » 21 December 2018, 16:14

My colour scenes are set in editor and is one step (only rgbwa) channels. The dimmer channel is set say to 5 seconds fade 1st step. With these buttons on the blive screen, I would like to change the fade in time of the dimmer button to whatever fade in or fade out time that is neccessary for whatever scene.
JohnRichards
 
Posts: 350
Joined: 26 September 2011, 16:42

Re: Fade default on new scene

Postby muscanto » 01 February 2019, 00:47

support wrote:Alternatively, you can build your own scene and save it under the name "default.scex".
The button "New scene" will open this scene when existing.


Where exactly do I need to save the file?

Can't seem to get this working.
muscanto
 
Posts: 94
Joined: 22 June 2015, 13:10

Re: Fade default on new scene

Postby support » 01 February 2019, 08:21

Just save it in the default folder ("../YourLightshow/scenes/").
The Lighting Controller
support
Administrateur
 
Posts: 8214
Joined: 07 December 2009, 16:32

Previous

Return to Editor - Steps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests